DLZ i Božo Prelević: "Vreme je da se narod pobuni"

Datum objavljivanja: 6. Tra 2021.
nova.rs/video/?ref=yt
Član Skupštine slobodne Srbije i advokat Božo Prelević otvoreno je pričao u emisiji Dobar, loš, zao o smrti Vladimira Cvijana, nekadašnjeg savetnika dvojice predsednika, narodnog poslanika i nekadašnjeg predsednika skupštinskog odbora za ustavna pitanja.
Prema njegovim rečima, Cvijan je imao informacije o tokovima ogromnih svota novca i sigurno je da i zbog toga njegova smrt izaziva sumnju.
Prelević je pohvalio organe gonjenja koji su u saradnji sa zapadnim bezbednosnim službama počeli da rasturaju organizovani kriminal.
- Na čelu tog kriminala je - vlast. Ta ista vlast danas organizuje trojanske konje u desničarskoj i antivakserskoj opoziciji. Ona je naterala narod da igra kolo oko spomenika, znajući da će mnogi od njih da završe u bolnici u Batajnici - rekao je Pelević.
On je dodao da Vučić radi istraživanja javnog mnjenja na osnovu kojeg vidi koliko narod može da trpi i da je po tome jedinstven u svetu.
- Nije normalno da se ovoliko trpi ovaj užas i vreme je da se narod okupi i pobuni protiv režima - dodao je Prelević i pozvao autore emisije Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina da i oni postanu članovi Skupštine slobodne Srbije.
DLZ možete da pratite na naše portalu već od 20 sati, a televizijska premijera je na TV Nova S od 23 sata. Repriza je četvrtkom od 10,30 i subotom u 23 sata.
Pratite nas na:
www.nova.rs
nova.rs.officialpage
nova.rs_portal
novarsonline
Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited!

Komentari